TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

o nama

Etno restoran

U srcu prirode

Tri sveta je porodični etno restoran koji čuva seoske starine i recepte naših predaka. Kod nas možete videti kako to izgleda i biti sigurni da u tom trenutku pred sobom imate specijalitete punih ukusa. Restoran Tri sveta se nalazi na samo 15 minuta vožnje od Čačka i Gornjeg Milanovca u mestu Brđani poznatom po znamenitostima, običajima i kulturnim dešavanjim.

U Tri sveta svaki putnik dobronamernik naći će nešto za sebe. Ljubitelji hrane upoznaće se sa jelima srpske kuhinje, deca će se zaljubiti u baštu, naš mini zoo vrt, životinje, reku, ribolovci rekreativci u krisalno čistu reku Dičinu, koja protiče tik uz samu baštu restorana.

Vaše mesto za odmor

Raspolažemo glavnom salom u kojoj možemo ugostiti do 40 gostiju, galerijom koju trenutno opremamo i koja će moći da primi do 20 gostiju. 

Ono što naš restoran čini prepoznatljivim je i prelepa bašta u čijem sastavu se nalazi naš mali ribnjak, ali i za decu veoma interesantan mini zoo-vrt. Sve naše životinje imaju svoju priču i nisu slučajno tu.

U bašti Tri sveta možemo primiti do 30  gostiju.

Dobrodošli

Odmor za dušu

Šarmantni takovski zaseok sa svojih 3 arhitektonski razlicitih smeštaja predstavlja tradicionalno graditeljstvo ovih predela. Sve brvnare u kojima možete pronaći svoje mesto za odmor, napravljene su od drveta i prenose topao i prisan ambijent. Pored drvenih brvnara, Tri sveta raspolaže i sa savremenom vikendicom za ljubitelje modernog u srcu prirode. Ovde je sve koncipirano u stilu života na selu. Izolovano od bilo kakve buke, na blagom proplanku sa predivnim pogledom na okolinu, uživanje u odmoru je zagarantovano.

Naša mala galerija

Radno vreme

Ne radimo

Ponedeljak

13:00-22:00

Utorak

13:00-22:00

Sreda

13:00-22:00

Četvrtak

13:00-22:00

Petak

13:00-22:00

Subota

13:00-22:00

Nedelja

Da li želite da rezervišete vaš sto?

Kontakt

Kontakt informacije

Dobrodošli u naš svet

Adresa: Brđani bb, 32303 Brđani

Telefon: +381 61 1070 615