TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

USLUGE

Restoran Tri sveta je smešten na idealnoj lokaciji, u  Brđanima, izdvojen iz gradske gužve i na pola puta između Čačka i Gornjeg Milanovca.
Restoran “Tri sveta” je mesto koje okuplja hedoniste, pružajući im istinsko uživanje, autentično iskustvo i momente za pamćenje.
Kao takvo mesto, je idealno za organizaciju manjih proslava rođendana, momačkih i devojačkih večeri, godišnjica srebrnih i zlatnih svadbi, manjih venčanja uz prisustvo najuže rodbine i najboljih prijatelja. Idealna smo likacija za degustacije i promocije, ali i manje korporativne proslave.

Privatne proslave

U našem restoranu nemali broj puta smo imali čast da svedočimo početku zajedničkih života zaljubljenih, ali i proslavi stečene diplome sa fakulteta… Tri sveta je restoran koji odiše tradicijom, etno stilom… i zbog toga takvim proslavama daju poseban pečat. Tri sveta je simbol ljubavi ali i simbol uspeha.

Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, perfektan izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, kao i bogat izbor pića najbolja su garancija za vaše slavlje.
Restoran poseduje glavnu salu, galeriju ali i prostranu baštu uz samu reku Dičinu.
Glavna sala poseduje kapacitet od 40 mesta, dok na galeriji može da bude smešteno do 20 gostiju.

korporativne proslave

Restoran «Tri sveta» je idealno mesto da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere i provedite se u društvu svojih kolega, zaposlenih ili saradnika.

Pored kvalitetne usluge i pre svega prepoznatljivog kvalitetnog menija, zbog koje se naši gosti opredeljuju za Tri sveta, mi smo i važan prateći element u predstavljanju kulturno-istorijskog nasleđa sela.
Sa iskustvom u organizovanju korporativnih evenata, znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, kvalitetan izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, bogat izbor pića, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.

Vaš izbor može biti Glavna sala, galerija ili oboje, ali i prostrana bašta. Glavna sala poseduje kapacitet od 40 mesta, dok na galeriji možemo ugostiti do 20 gostiju.

Stojimo Vam na raspolaganju u organizaciji proslave godišnjice kompanije, slavu firme, Novu godinu, Božić ili neki drugi praznik, ili kada jednostavno želite da za svoje zaposlene i partnere napravite proslavu bez određenog povoda.

Degustacije i promocije

Ukoliko za potrebe svoje kompanije ili svojih klijenata organizujete promociju proizvoda ili degustaciju, restoran «Tri sveta» biće pravi izbor.

Naročito ako organizujete degustacije vina, nema boljeg mesta od srca boemskog života nadomak Čačka i Gornjeg Milanovca. Brojne domaće, regionalne i svetske vinarije svoja «pića bogova» predstavila su upravo u našem restoranu.

Mi shvatamo važnost promotivnih događaja koji će pomoći da predstavite svoje poslovanje, novi proizvod ili brend, i zato nam je zadovoljstvo da budemo domaćini vaših promocija.

Vaše je samo da odaberete deo restorana, doba dana koje Vam najviše odgovara, a za sve drugo će se pobrinuti iskusan, profesionalni tim restorana «Tri sveta» u Brđanima.

Kontaktirajte nas i rezervišite svoje mesto

Radno vreme: Utorak-Nedelja: 13:00-21:00h