TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

Brvnara

Brvnara je pravo otkrovenja, drvena kućica u kojoj možete provesti divne trenutke. Ukoliko želite da sa voljenom osobom provedete divne trenutke i dođete na imanje Tri sveta, brvnara može biti pun pogodak.
Svima onima koji su zaljubljeni u prirodu, koji vole planinski turizam i koji žele da se potpuno opuste i odmore, boravak u drvenoj kućici je nešto što će ostaviti lepo sećanje na dane koje ste proveli kod nas.
Brvnara je idealna kao dopuna objekata Drvena koliba i Moderna vikendica ukoliko se dolazi sa većim društvom.

Kontaktirajte nas i rezervišite

Zahvaljujemo se na rezervaciji i molimo Vas da obratite pažnju na sledeće uslove poslovanja: Prijava u objekat, moguća je nakon 12:00, na dan dolaska. Odjava iz objekta se mora obaviti do 10:00, na dan odlaska. Navedene cene su informativne. Želite li promeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmene možete napraviti online, u skladu s Uslovima otkaza rezervacije. Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju dodatno 1€ po osobi po danu. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte našu službu rezervacija na e-mail: info@trisveta.rs Tri sveta zadržava pravo odbiti, otkazati ili izmeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zloupotrebe rezervacionog modula ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika. Uslovi otkaza rezervacije Rezervacija se može otkazati putem interneta najkasnije 0 dan(a) pre dolaska.

Naša mala brvnara je napravljena od drveta i prenosi ambijent u kakvom spavali naše bake i deke a sela. 

Na svega 10m/2 prostora, smešten je udoban bračni krevet ispod prozorčeta koji gleda na okolne padine sa prostranim pogledom na prelepi Takovski kraj. 

Ukoliko želite da se izolujete od zvukova sa TV-a i radija, prenoćiti u Brvnari je bukvalno odmor kakav se poželeti može. 

Odmah pored Brvnare se nalazi zajednička prostorija za druženje, u kojoj možete pripremiti obrok, sedeti sa prijateljima uz neku dobru priču, kaficu i domaću rakiju. 

Zajednička prostorija raspolaže kompletnom kuhinjskom garniturom i opremom, trpezarijskim delom u čijem sastavu se nalazi veliki sto sa stolicama, kao i delom prostorije u kojoj se možete opustiti na ugaonoj garnituri i odgledati neku seriju, film, ili jednostavno pročitati neku zanimljivu knjigu.

Kapacitet 1 – 4 osobe
Sadržaj Opis
Spavaća soba Da
Peškiri Da
Terasa Da
WiFi Da
Bračni krevet Da
Grejanje Centralno
Kapacitet 1 – 4 osobe
BROJ OSOBA PO JEDINICI CENA (EUR)
1/1 Pozvati
1/2 Pozvati
  • Za ovu jedinicu je  naveden i maksimalni kapacitet  pa Vas molimo da to uzmete u obzir i napomenete tačan broj gostiju za U cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 120 dinara za odrasle i 60 dinara za decu od 7-15 godina, koja se naplaćuje po osobi za svako noćenje.
    koji rezervišete smeštaj.
  • U cenu nije uračunat doručak.