TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

Brvnara

Brvnara je pravo otkrovenja, drvena kućica u kojoj možete provesti divne trenutke. Ukoliko želite da sa voljenom osobom provedete divne trenutke i dođete na imanje Tri sveta, brvnara može biti pun pogodak.
Svima onima koji su zaljubljeni u prirodu, koji vole planinski turizam i koji žele da se potpuno opuste i odmore, boravak u drvenoj kućici je nešto što će ostaviti lepo sećanje na dane koje ste proveli kod nas.
Brvnara je idealna kao dopuna objekata Drvena koliba i Moderna vikendica ukoliko se dolazi sa većim društvom.

Kontaktirajte nas i rezervišite

Zahvaljujemo se na rezervaciji i molimo Vas da obratite pažnju na sledeće uslove poslovanja: Prijava u objekat, moguća je nakon 12:00, na dan dolaska. Odjava iz objekta se mora obaviti do 10:00, na dan odlaska. Navedene cene su informativne. Želite li promeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmene možete napraviti online, u skladu s Uslovima otkaza rezervacije. Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju dodatno 1€ po osobi po danu. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte našu službu rezervacija na e-mail: info@trisveta.rs Tri sveta zadržava pravo odbiti, otkazati ili izmeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zloupotrebe rezervacionog modula ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika. Uslovi otkaza rezervacije Rezervacija se može otkazati putem interneta najkasnije 0 dan(a) pre dolaska.

  • Za ovu jedinicu je  naveden i maksimalni kapacitet  pa Vas molimo da to uzmete u obzir i napomenete tačan broj gostiju za U cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 120 dinara za odrasle i 60 dinara za decu od 7-15 godina, koja se naplaćuje po osobi za svako noćenje.
    koji rezervišete smeštaj.
  • U cenu nije uračunat doručak.