TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

Etno domaćinstvo Tri sveta

Dobrodošli

Šarmantni takovski zaseok sa svojih 3 arhitektonski razlicitih smeštaja predstavlja tradicionalno graditeljstvo ovih predela. Sve brvnare u kojima možete pronaći svoje mesto za odmor, napravljene su od drveta i prenose topao i prisan ambijent.
Pored drvenih brvnara, Tri sveta raspolaže i sa savremenom vikendicom za ljubitelje modernog u srcu prirode.
Ovde je sve koncipirano u stilu života na selu. Izolovano od bilo kakve buke, na blagom proplanku sa predivnim pogledom na okolinu, uživanje u odmoru je zagarantovano.

kAKO DO NAS?

Do imanja Tri sveta se dolazi relativno lako. Imanje se nalazi na tačno 4 km od crkve na Savincu. Od crkve, put vas vodi preko mosta kroz selo Drenova i na tačno četvrtom kilometru od same crkve, ili ukoliko dolazite iz pravca Gornjeg Milanovca, na tačno 7,6 km od muzeja i osnovne škole u selu Takovo, ka Savincu, stižete na naše imanje. 

Preporučujemo

Tradicija U SRCU PRIRODE

Drvena koliba sa potkrovljem

Šarmanta drvena vikendica sa potkrovljem i prostranom terasom koja gleda na prelepe zelene padine i dolinu.

Savremena moderna vikendica

Moderan savremeni prostrani smeštaj sa predivnim frontalnim pogledom na blage padine i dolinu.

Brvnara

Osećajte se kao nekada naše bake i deke. Prespavati u zašuškanoj drvenoj kolibi u srcu prirode je poseban doživljaj odmora na selu.

Sala za rekreaciju

Šetnja prirodom je najbolja rekreacija za čoveka, ali nekada je neizvodljiva. Savremena sala za razne rekreativne aktivnosti je dostupna svim gostima Etno domaćinstva Tri sveta.

Letnja kujna

mesto okupljanja, beskonačnog ćaskanja, druženja, ali i mesto gde se može bez problema spremiti bilo kakvo jelo, doručkovati, ručati, večerati.

GALERIJA

Mesto za odmor i uživanje