TRI SVETA – Rastoran, etno smeštaj – Brđani, Šarani – Gornji Milanovac

Drvena koliba

Posebnu pažnju kod drvene kolibe smo obratili na komfor i udobnost.
Dodirnite prirodu na način koji smo davno zaboravili, čist planinski vazduh, domaće životinje. Vratite vreme, podelite čarobne trenutke sa vašim najmilijima.
Uspeli smo da izađemo u susret jedinstvenim potrebama izuzetnih gostiju na potpuno poseban način.

Drvena koliba sa potkrovljem

Kontaktirajte nas i rezervišite

Zahvaljujemo se na rezervaciji i molimo Vas da obratite pažnju na sledeće uslove poslovanja: Prijava u objekat, moguća je nakon 12:00, na dan dolaska. Odjava iz objekta se mora obaviti do 10:00, na dan odlaska. Navedene cene su informativne. Želite li promeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmene možete napraviti online, u skladu s Uslovima otkaza rezervacije. Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju dodatno 1€ po osobi po danu. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte našu službu rezervacija na e-mail: info@trisveta.rs Tri sveta zadržava pravo odbiti, otkazati ili izmeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zloupotrebe rezervacionog modula ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika. Uslovi otkaza rezervacije Rezervacija se može otkazati putem interneta najkasnije 0 dan(a) pre dolaska.

Naša koliba je napravljena od drveta i prenosi topao i prisan ambijent. Sakrivena iza guste šume, udaljena od glavnog asfaltnog puta, a opet odlično povezana sa njim, smeštena na blagoj padini, odakle se pruža pogled u daljinu na okolna brda i prelep takovski kraj.

Nudi poseban komfor u smislu prostora i uređenja.
Sadrži autentičan smeštaj. Drvena koliba je dvospratna, ukupne kvadrature preko 80m2. Na prvom spratu su smešteni dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i trpezarijom, hodnik i kupatilo. Na drugom spratu uz drveno stepenište se nalaze prostrana spavaća soba sa bračnim ležajem i delom koji sadrži dvosed, stočić i fotelju za opuštanje uz TV ili zanimljivu knjigu.

Kapacitet 1 – 4 osobe
Sadržaj Opis
Dnevna soba Da
Spavaća soba Da
Kuhunjski deo Da
Frižider Da
Šporet Da
Kupatilo Da
Fen Da
Peškiri Da
Pegla Da
TV Da
Terasa Da
WiFi Da
Bračni krevet Da
Trosed na rasklapanje 2
Dvosed Da
Fotelja Da
Grejanje Centralno
Klima uređaj Da
Kapacitet 1 – 4 osobe
BROJ OSOBA PO JEDINICI CENA (EUR)
1/1 80
1/2 100
1/3 110
1/4 120
  • Za ovu jedinicu je  naveden i maksimalni kapacitet  pa Vas molimo da to uzmete u obzir i napomenete tačan broj gostiju za koji rezervišete smeštaj.
  • U cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 120 dinara za odrasle i 60 dinara za decu od 7-15 godina, koja se naplaćuje po osobi za svako noćenje.
    U cenu nije uračunat doručak.